www.cadouripentrucopii.ro


Carti personalizate pentru copii

In momentul in care copilul dvs. deschide una din cartile noastre incepe aventura magica. Imaginati-va cat de incantati vor fi sa descopere ca povestea este cu si despre ei, despre prietenii lor, familiile orasul lor si multe altele! Fiecare poveste se concentreaza pe o anumita tema si este conceputa in asa fel incat sa trezeasca dorinta copilului de a citi.

Copilul dvs. va fi incantat cand isi va vedea numele printat in propria lui carte personalizata. Imaginati-va doar cat de entuziasmati vor fi; aceste carti nu numai ca ii vor face sa le creasca respectul de sine, nu numai ca le vor dezvolta abilitatile de a citi, dar vor reprezenta si un cadou de nepretuit care va ramane in amintirea lor toata viata.

 
 
Citeste si zambeste
    
 
O carte interactiva in care copilul dvs. invata, ajutat de un personaj foarte simpatic, clovnul Bobo, sa recunoasca numerele, literele si formele geometrice.
Povestirea include: Numele copilului, varsta, mai mult de trei prieteni, numele invatatoarei sau educatoarei, orasul si dedicatia din partea persoanei care face cadoul.
Cartea contine 36 de pagini, din care jumatate full color. Coperta este cartonata, cartea fiind legata printr-un sistem care ii asigura durabilitate.
 
Aventura la circ    
 
Copilul dvs. este personajul principal intr-o palpitanta aventura sub cupola circului. Clovnul Bobo ii face o mare surpriza, lasandu-l sa conduca parada finala ! Copiii si parintii au fost foarte entuziasmati de noua carte.
 
 
 
Un cadou special     
Aceasta carte face ca momentele unice de la nasterea copilului careia ii este adresata sa devina o amintire de neuitat de-a lungul anilor ce vor veni.

In carte vor aparea numele copilului, data nasterii, ora la care s-a nascut, numele parintilor, vizitatorii, spitalul unde s-a nascut, numele doctorului (optional) greutatea si lungimea pe care a avut-o la nastere, orasul,etc.
 
 
 
 
Prietenul meu Codrut    
 

 

In ,,Prietenul meu Codrut’’ personajul Codrut, un caine detectiv, il invata pe Copilul caruia ii este dedicata cartea regulile si metodele de prevenire a pericolelor la care sunt expusi in scoala, pe strada si cand sunt singuri acasa. Totul decurge ca o poveste, eroul acesteia fiind chiar copilul- cititor. Astfel procesul de invatare devine mult mai usor si mai distractiv, datorita personalizarii, caci autorul cartii are grija sa strecoare in poveste informatii adunate de la parinti si bunici, cum ar fi : numele copilului, varsta, orasul in care locuieste, numele prietenilor lui de joaca, numele educatoarei sau invatatoarei, a scolii sau gradinitei.

 

 

Aceasta carte a  fost de curand inclusa in proiectul ,,Paza buna trece primejdia rea’’ care s-a realizat, in colaborare cu Ministerul Educatiei si Cercetarii in diferite scoli din tara . Cartea  si programul au fost foarte bine primite de copii.

 

 
 
 
  
  

O carte personalizata costa 197.000 lei (fara taxe postale), iar firma ofera in acest moment 4 modele

  
  
POWERED BY ROMARG